Pozitivne Afirmacije

ZAŠTO SVI NE KORISTE AFIRMACIJE

Svi koriste Afirmacije!

Ipak, dokazano je da je 90% naših misli NEGATIVNO, tako da ni malo ne začuđuje da se jedva borimo za pristojan život. Svaka negativna misao i negаtivna reč su Negativne Afirmacije i te gadne, male životinjice umeju da budu uspešnije od Pozitvnih Afirmacija, zato što nam je mnogo lakše da ih usvojimo i poverujem u njih, nego u Pozitivne Afirmacije.

Negativne misli hrane i opravdavaju naša unutrašnja negativna verovanja. Ispod unakrsnog unutrašnjeg negativnog afirmacijebombardovanja, mnogi ljudi naprosto nemaju snage da se oslobode od negativnih misli i ostaju beznadno zaključani unutar njihovih sopstvenih (uglavnom lažnih) negativnih verovanja.

Pozitivne Afirmacije su dizajnirane za borbu protiv negativnih verovanja. Afirmacije su mnogo više od ponavljanja određenih pozitivnih rečenica i izreka. To je čitav proces u kom postajete svesni svojih misli i reči koje tokom dana koristite, birajući da mislite i projektujete pozitivne, radosne misli i reči.

Što ste uspešniji da u svoj svakodnevni život ubacite duh i emocije svojih afirmacije, to će one učiniti brži i vidljiviji proboj u vašem negativnom unutrašnjem stavu i samim tim u vašem životu.

SUPER NABUDŽENE AFIRMACIJE

Postoji par tehnika kojima možete umnogome pojačati efekat afirmacija na vaš um. Kratko ću navesti dve takve tehnike;

1. AFIRMACIJE ISPRED OGLEDALA

Ovo je verovatno jedan od najmoćnijih načina korišćenja afirmacija – izgovarajte ih dok posmatrate sebe u ogledalu. Neke od najutucajnijih i najznačajnijih pouka koje ste dobili u životu, prihvatili ste tako što vam ih je neko govorio gledajući vas pravo u oči. Gledajući sebe u oči, dok izgovarate Pozitivne Afirmacije, značajno ćete pojačati uticaj afirmacija na vaš um. Ipak, koristite ih umereno, kad vam je zaista teško i nemate drugog izbora da sebe motivišete, ne bi trebalo previše, jer može izazvati neželjeni efekat pojačane gordosti

2. NAPISANE AFIRMACIJE

Izuzetan načim, kojim u prvom planu možete držati vaše afirmcije jeste da ih zapišete, tako da kartice na kojima ih ispisujete, postavite u vašem okruženju. Na taj način ih možete primetiti i pročitati tokom dana. Kartice sa vašim afirmacijama možete postaviti u novčanik, pored uzglavlja, na ogledalu, na kompjuteru, u vašem automobilu itd.

Još jedan izuzetan način je da vašu afirmaciju napišete 10 do 20 puta na papiru, jer to mnogo pomaže da se ureže u vaš um.

PRIMER AFIRMACIJA

– OVOG TRENUTKA ZAPOČINJEM PROCES PROMENE U ŽIVOT KAKAV ŽELIM DA ŽIVIM.

– VOLIM BOGA, VOLIM ŽIVOT I POTPUNO PRIHVATAM BOŽIJE OBILJE U MOJ ŽIVOT.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.