STOP Negativnostima – Video

U svakom trenutku svog života, čak I sada dok pričamo, mi donosimo odluke, na šta ćemo fokusirati svoje misli. Od toga zavisi da li ćemo imati pozitivne misli, da li ćemo se osećati stabilno i optimistično.

Mi ne možemo kontrolisati događaje u svetu I u našoj zemlji, niti spoljašnje događaje uopšte, ali mi kontrolišemo I biramo o čemu ćemo misliti, na šta ćemo se fokusirati svojom pažnjom. A sve ono na šta se fokusiramo, to nastoji da se ostvari u našem životu, jer nas nagoni da donosimo odluke u skladu sa tim na šta smo se fokusirali.

Na šta vi birate da se najčešće fokusirate? Da li na ono što smatrate vrednim ili na ono čega se plašite?

Većina ljudi se fokusira na ono čega se plaši, što ih zastrašuje. A ono na šta se fokusirate, oblikuje vaš život. Ako ste rešili da se najviše fokusirate na ono nad čim nemate kontrolu, kao što je ekonomija, političari I politika, loša situacija u svetu ili bilo šta nad čim nemate baš nikakvu kontrolu, živećete sa strahom, brigom, stresom, nezadovoljstvom.

Drugačiji fokus onoga o čemu mislite, o čemu razgovarate sa sobom i drugima, ono u šta verujete, doneće vam drugačiji život.

VIŠE POSLUŠAJTE U VIDEU

Više na ovu temu možete čuti u mojoj Audio knjizi

“Unutrašnja moć fokusa“

One thought on “STOP Negativnostima – Video

  1. Са свим овим што радите ,веома сам одушевљен . Али има једна ствар која ми страшно смета , а то је , претерана употреба страних речи . За све стране речи, које људи користе, постоји изобиље наших србских речи, које су далеко лепше и умиљатије и боље дочаравају и описују оно што желимо рећи . Иста ствар је и са нашим писмом.
    Користимо своје писмо, а не туђе , Латиница је писмо латина, а не Срба ! Због невиђене подвале о равнопраавности писма , ми смо скоро остали без свога писма !
    Колико поштујемо и ценимо сами себе , толико нас поштују други !

    С Богом !

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.