Zahvalnost preko noći menja život

Da li ste zahvalni na svom životu i da li ga cenite?

Pogledajte  listu koja sledi i duboko u sebi proverite imate li nešto od ovoga u vašem unutrašnjem svetu. Ako nemate, naučite se nečemu novom. Strahovito će vam obogatiti život.

1. DUBOKA ZAHVALNOST ZA VREME KOJE OVDE IMATE

Svi ćemo biti samo kratak vremenski period na ovoj planeti, pogotovu kada to poredimo sa nebrojenim nizom godina večnosti. Da li činiš najbolje što možeš sa svojim kratkim vremenom? Da li imaš duboki osećaj zahvalnosti za vreme koje ti je dato? Da li mu samo dopuštaš da slepo proleće pored tebe? Nemoj to da činiš! Budi istinski zahvalan i zadovoljan sa vremenom koje ti je ovde određeno. Upotrebi ga dobro!

2.OSEĆAJ ZAHVALNOSTI ZA SVET KOJI SE RAZVIJA

Da li si svestan da se ova planeta menja svakog dana? Da li obraćaš pažnju na veličanstvenost smene godišnjih doba? Svako i najmanje stvorenje koje postoji na ovoj planeti počinje da umire od dana kad se rodi. I ti ćeš jednog dana umreti. Da li stvarno obraćaš pažnju na to ili vreme uzaludno prolazi pored tebe, dok zuriš u mobilni telefon? Zahvalnost je i proces obraćanja pažnje na neverovatni životni ciklus koji se odigrava svuda oko tebe. Nauči kako da prigrliš neverovatni životni ciklus i da svakog dana plešeš sa njim.

3. OSEĆAJ ZAHVALNOSTI JER SMO DEO PRIRODE

Danas sam pešačila kroz šumu i svileni zraci sunca su se igrali kroz krošnje drveća. Nije li to divno da možemo svaki dan pešačiti kroz prirodu? Razmisliti o divnim trenutcima kada smo bili u bliskoj vezi sa prirodom i imajmo dubok osećaj zahvalnosti što nam je sve to dato da okusimo. Čak i najjednostavnija šetnja kroz šumu može biti najneverovatniji događaj i velika inspiracija za dušu.

4. ZAHVALNOST JER SMO ROĐENI

Da li imate ikakvu predstavu koliko je veličanstveno i neverovatno to što ste se rodili? Između toliko mnogo opcija janih ćelija i spermatozoida da ste BAŠ VI rođeni? Da li se svakog dana radujete toj činjenici? Da li u sebi grlite život i sve što vas okružuje, u radosti zbog te činjenice? Možda biste stvarno trebali! Naše rođenje je neverovatno i ono je naš najveći dar. Uzmite svakog dana po malo vremena, da biste osetili duboku zahvalnost jer ste bili toliko srećni da budete rođeni. Nikada to ne zaboravljajte.

Ovo su 4 efikasna načina da osetite malo duhovnosti i nikad ne prestajuću zahvalnost. Nikada ne doživljavajte površno sve ove razloge za zahvalnost. Otvorite vaše duše i srca za lepotu koja je svugde oko vas i učinićete najbolje što možete za sebe i svako drugo biće u vašim životima.

Videćete kako se vaš život preko noći menja…

pozitivne misli

Advertisements

One thought on “Zahvalnost preko noći menja život

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.