Аудио књига “ОСОБИНЕ БОЖИЈЕ“

Електронски аудио материјал “ОСОБИНЕ БОЖИЈЕ“ говори о 9 најважнијих Божијих особина о којима нас Бог информише преко Светог Писма – Библије.

Божија суштина je савршено неспознајна човеку, али Бог нам себе открива у Светом Писму и из љубави нам говори о Себи. Бог није везан временом и простором као ми, јер је Он тај који је створио време и простор. А Он се налази у паралелном времену, у вечном сада, у вечности.

Иако је човеку тако тешко схватити Божију личност, као што би мраву било тешко разумети човека, мада неки људи олако карактеришу Бога само својим људским особинама, природно је да нам је Бог тако тешко разумљив, да је увек дубока мистерија за нас. Јер ако бисмо Га лако разумевали онда Он више не би био Бог

Због своје велике љубави према човечанству, Бог нам се открива преко својих нестворених благодатних енергија, које су присутне у овом свету. Те благодатне енергије су исијавање Његове премудре и савршене Личности

Аудио материјал сам мислила да вам представим корз једно од својих предавања, али сам схватила да је за вас много вредније да ове информације имате у свом власништву, тако д аих можете преслушавати кад год имате потребе за тим.


ТЕХНИЧКИ ПОДАЦИ АУДИО МАТЕРИЈАЛА

“ОСОБИНЕ БОЖИЈЕ’‘ је еелектронска аудио књига. То значи да материјалу приступате преко свог рачунара, тачније преко линка ког вам шаљем мејлом након уплате.

Материјал садржи 11 аудио снимака, од којих су први и последњи Увод и Закључак. Осталих 9 снимака говоре о 9 најважнијих Божијих собина, које Бог о себи открива у Светом Писму – Библији.

Материјал је у електронској форми, тако да вам га шаљем мејлом.

Након уплате вам мејлом шаљем линк преко ког приступате аудио материјалу.

Извесне Божије особине сте сигурно чули и познате су вам. Ипак овај аудио материјал садржи и неке библијске стихове у којима их је Господ открио нама, као и однос између тих особина и људског рода, тј свакога од нас. Верујем да је метаријал довољно вредан за сваког верујућег човека.

Аудио материјал је дуг скоро 90 минута.

Најдужи видео је нешто дужи од 14 мин, сви остали су максимално 10 мин и краће.


ЦЕНА И НАРУЧИВАЊЕ

ЦEНА 880 динара или 9 Евра (за наручиоце из иностранства)

Након уплате на мој рачун шаљем вам линк на ваш мејл, којим приступате аудио материјалу.

Материјал можете наручити О В Д Е или директно на мејл vesnabiorac@gmail.com где ми се  можете обратити за детаљне инструкције око плаћања.

Хвала на поверењу, хвала да ме пратите и верујем да ће вам овај аудио материјал бити користан за продубљивање ваше преко потребне заједнице са Богом.

Свако добро у Господу Христу