Књига “ВЕРА која мења СВЕ“

Драги пријатељи,

аудио књига ‘‘ВЕРА која мења СВЕ“ је хришћански приручник, који упућује како да веру у Божију свемоћ употребите на све области свог живота, са циљем да га многоструко унапредите.

Наш величанствени Бог коме служимо је уједно и Бог увећавања и напредовања у сваком смислу. Зато нам није на корист да Онога, који је на нашој страни и може да учини многобројне промене у нашим животима, увек остављамо по страни, у кутији коју отварамо само недељом на Литургији или кад се молимо.

Да бисмо ушли у процес сталног увећавања и напредовања, кога је Бог наменио за нас, макар то за нас изгледало као незнатно покретање унапред, потребно је започети промену у нашем размишљању, јер промена прво мора почети у нашем уму.

Ограничено размишљање и веровање узроковаће да живимо ограничен живот. Зато је важно започети истраживати каква нам је обећања Господ оставио у Библији и у складу са њима мислити веће мисли, започните веровати у шире, веће идеје, очекивати више од свог живота. Јер очекивање Божије помоћи са вером јесте примање, добијање.

Наравно, не можемо очекивати да је Господ као неки дух из лампе који ће испуњавати све наше жеље. Много пута ћемо морати да се прилагођавамо на промене које нисмо очекивали, које смо другачије замишљали.

Почетак сваке промене лежи у нама. У овој књизи се говори о томе како да очекујете Божију милост и благослове, који ће вам помоћи да пробијете ограничења и дигнете се на виши ниво, како да очекујете напредак у свему што чините. То не значи да ћемо га сваки пут и остварити, али ћемо свакако стићи даље него да смо седели пасивни. Један мислилац је рекао; “Циљај ка месецу. Ако промашиш, погодићеш звезду“ То значи да ако циљате месец, можда га нећете погодити. Али свакако ћете погодити неку звезду и то ће бити далеко више него да нисте циљали тако високо.

Христос нас учи; “Ако можеш веровати, све је могуће оном који верује“ (Јеванђеље по Марку 9, 23) Мислим да је корисно проширити веру и подићи очекивања у Бога.

Књига је снимана у профи студију и садржи око 3,5 сата снимљеног материјала.

Кошта 1.100 динара (или 10 евра за наручиоце из иностранства)

Kњигу шаљем након уплате ПостНет-ом на мој број телефона или на мој банковни рачун. За плаћање из иностранства на располагању вам је мој PayPal налог или мој инострани банковни рачун.

Књигу наручите  О В Д Е или на мејл bioracv@gmail.com

***Више о аудио књизи “УНУТРАШЊА МОЋ ФОКУСА“,

сазнајте  О В Д Е.

***Више о аудио књизи “Радост и мир у духу“, сазнајте  О В Д Е.

Vera koja menja SVE

Кликните на слику доле да бисте прочитали садржај

 

VERA koja menja SVE