Књига “ВЕРА која мења СВЕ“

Драги пријатељи,

аудио књига ‘‘ВЕРА која мења СВЕ“ је мисионарски хришћански приручник, који вас упућује како да веру у Божију свемоћ употребите на све области свог живота, са циљем да га многоструко унапредите.

Наш величанствени Бог коме служимо је уједно и Бог увећавања и напредовања у сваком смислу. Зато нам није на корист да Онога, који је на нашој страни и може да учини многобројне промене у нашим животима, увек остављамо по страни, у кутији коју отварамо само недељом на Литургији или кад се молимо.

Да бисмо ушли у процес сталног увећавања и напредовања, кога је Бог наменио за нас, потребно је започети промену у нашем размишљању, јер промена прво мора почети у нашем уму.

Ограничено размишљање и веровање узроковаће да живите ограничен живот. Зато почните мислити веће мисли, започните веровати у шире, веће идеје, очекујте више од свог живота.

Почетак промене лежи у вама. У овој књизи ћете научити како да очекујете Божију милост и благослове, који ће вам помоћи да пробијете ограничења и дигнете се на виши ниво, како да очекујете напредак у свему што чините

Христос нас учи; “Ако можеш веровати, све је могуће оном који верује“ (Јеванђеље по Марку 9, 23)

Књига је снимана у профи студију и садржи око 3,5 сата снимљеног материјала.

Кошта 1.100 динара (или 10 евра за наручиоце из иностранства)

Kњигу шаљем након уплате ПостНет-ом на мој број телефона или на мој банковни рачун. За плаћање из иностранства на располагању вам је мој PayPal налог или мој инострани банковни рачун.

Књигу наручите  О В Д Е или на мејл bioracv@gmail.com

***Више о аудио књизи “УНУТРАШЊА МОЋ ФОКУСА“,

сазнајте  О В Д Е.

***Више о аудио књизи “Радост и мир у духу“, сазнајте  О В Д Е.

Vera koja menja SVE

Кликните на слику доле да бисте прочитали садржај

 

VERA koja menja SVE

Advertisements