Књига “ПАЗИМО НА МИСЛИ“

Ми можемо за извесно време престати јести и пити, али постоји једна ствар у нашој природи коју не можемо зауставити, а то је непрекидно рађање наших мисли. Ми не можемо престати мислити ни на 5 минута. Само током периода времена од једног уздаха можемо имати неколико мисли.

Кад се нешто у толико огромној количини рађа у нама, намеће се природан закључак да се то мора учити култивисати, усмеравати, контролисати.

Христова наука спасења нас прилично детаљно учи колико је од суштинског значаја за наше духовно усавршавање, за наше спасење, обраћање пажње на своју мисли у циљу њиховог култивисања. Без култивисања и контролисања мисли, уз Божију помоћ, није могуће знати шта се дешава у нама, није могуће излазити на крај са сопственим унутрашњим стањима, није могуће одбранити се од греха, јер грех нас увек зове и привлачи првенствени преко наших мисли.

Књига “Пазимо на Мисли“ је мисионарско хришћански приручник, који говори управо о овој теми; зашто је важно обраћати пажњу на своје мисли и како да, уз помоћ Божију, почнемо учити њихово култивисање и контролу.

Ова аудио књига има 11 поглавља, дугачка је 62 минута, снимљена у професионалном студију.

Кошта 570 динара (5,5 евра за наручиоце из иностранства). Након уплате Post Net- ом или на мој банковни рачун, шаљем је на ваш мејл и биће вам доступна преко вашег компјутера.

На мејл ћете добити линк, преко ког ћете приступити заштићеној страници мог блога, на којој ће вас чекати ваш примерак аудио књиге.

Књигу можете наручити  О В Д Е или на мејл bioracv@gmail.com

** О претходно 3 урађене аудио књиге прочитајте  О В Д Е

Пазимо на мисли