KNJIGE NA CD-u

Unutrašnja moć fokusa

unutrašnja moc-fokusa

Prva knjiga je “Unutrašnja moć fokusa“.  To je audio knjiga snimljena u profi studiju na DVD-u. Sadrži nešto preko 8 sati snimljenog materijala. Možete je slušati na kompjuteru i DVD plejeru.

Knjiga sadrži teorijska objašnjenja i praktična uputstva, tj mentalne tehnike, kako da naučite bolje kontolisati svoja unutrašnja stanja, koja vas mogu sasvim proganjati, ukoliko ne znate da ih držite pod kontrolom.

(Ipak, to u početku zahteva vaš rad i trud, da bi vremenom postalo sponatana navika.)

Cena audio knjige 1.500 din + poštarina ili 18 evra + poštarina za uplate iz inostranstva, koje su neznatno skuplje od uplata iz Srbije, zbog provizija PayPal platforme koju koristim za vaše uplate)

Više o knjizi pročitajte  O V D E. 

Knjigu naručite  O V D E ili na mejl vesnabiorac@gmail.com


Radost i mir u duhu

radost i mir u duhu

Druga knjiga je ‘Radost i mir u duhu“. To je audio knjiga snimljena u profi studiju na DVD-u. Sadrži 4, 5 sata snimljenog materijala. Možete je slušati na kompjuteru i DVD plejeru.

Knjiga je hrišćanski priručnik i objašnjava kako pronaći životnu radost uz pomoć preobražavajuće Hristove nauke. Više o knjizi pročitajte  O V D E.

CENA knjige 1.400 din + poštarina за наручиоце из Србије или 17 evra + poštarina za naručioce iz inostranstva. Cena je neznatno viša za naručioce iz inostranstva zbog provizije PayPal platforme koju koristim za vaše uplate. 

Knjigu naručite  O V D E ili na mejl vesnabiorac@gmail.com


Vera koja menja SVE

Vera koja menja SVE

Treća knjiga je “VERA koja menja SVE“ snimljena u profi – studiju na DVD-u i sadrži 3, 5 sata snimljenog materijala. Ova audio knjiga je takođe hrišćanski priručnik, koji ukazuje na načine kako poboljšati bliskost sa Bogom i mnogostruko unaprediti svoj život pokretanjem vere u Božiju svemoć.

Knjiga vas poziva da svoju veru u Boga upotrebite u svakodnevici, da je ne držite u kutiji koju otvarate samo nedeljom ujutru na Liturgiji ili kad  se molite. Vera u Božiju svemoć može vam drastično promeniti život u svim oblastima, a u ovoj knjizi dobijate jasne smernice kako da to učinite.

Cena knjige  1.400 din + poštarina za naručioce iz Srbije ili 17 evra + poštarina za naručioce iz inostranstva. Cena je neznatno viša za naručioce iz inostranstva zbog provizije PayPal platforme koju koristim za vaše uplate.

Više o knjizi pročitajte  O V D E

Knjigu naručite  O V D E ili na mejl vesnabiorac@gmail.com