Audio materijal “PAZIMO NA MISLI“

Mi možemo za izvesno vreme prestati jesti i piti, ali postoji jedno dešavanje u našoj prirodi, koje ne možemo zaustaviti, a to je neprekidno rađanje naših misli i mentalnih slika, koje iz njih proizilaze.

Mi ne možemo prestati misliti ni 5 minuta. Tokom samo jednog udaha vazduha, možemo izmeniti nekoliko misli u svom mentalnom svetu.

Kad se nešto u toliko ogromnoj količini rađa u nama, nameće se prirodan zaključak da se ta pojava mora učiti kultivisati, usmeravati, kontrolisati.

Hristova nauka spasenja nas prilično detaljno uči koliko je za naše duhovno usavršavanje i spasenje od suštinskog značaja obraćanje pažnje na naše misli, u cilju njihovog kultivisanja

Bez kultivisanja i kontrolisanja misli, uz Božiju pomoć, nije moguće znati šta se dešava u nama, niti je moguće izlaziti na kraj sa sopstvenim unutrašnjim stanjima. Samim tim nije moguće odbraniti se od greha, jer nam se greh prvenstveno nameće preko misli.

Knjiga “PAZIMO NA MISLI“ je misionarsko hrišćanski priručnik, koji govori upravo o ovoj temi, tačnije, zašto je važno obraćati pažnju na svoje misli i kako da, uz pomoć Božiju, počnemo učiti njihovo kultivisanje i kontrolu.

Ovaj audio materijal se sadrži od 11 poglavlja, dužine je 62 minuta i snimljen je u profesionalnom studiju.

Кošta 750 dinara za naručioce iz Srbije, a 9 evra za naručioce iz inostranstva. Materijal je neznatno skuplji za naručioce iz inostranstva zbog proviija banki prilikom korišćenja PayPal platforme.

Nakon stizanja uplate na moj račun, šaljem vam mejl sa pristupnim linkom.

Ako ste doneli odluku i odmah želite kupiti ovaj audio materijal i nemate nikakvih dodatnih pitanja, onda možete uplatiti 750 din na moj račun 115-0381641341390-29, adresa Jaše Prodanovića 30, Čačak.

Za uplate iz inostranstva možete uplatiti 9 evra na moj PayPal nalog bioracv@gmail.com

PAŽNJA!!

NAKON UPLATE ne zaboravite da mi pošaljite poruku na moj mejl vesnabiorac@gmail.com sa potvrdom da ste izvršili uplatu, tako da budem upoznata sa tim da ste uplatili. U što kraćem roku ću vam proslediti mejl sa linkom preko kog ćete pristupiti audio materijalu

Ako vam je prijatnije i sigurnije da me prvo kontaktirate, materijal možete naručiti ili postaviti još neka pitanja na moj mejl vesnabiorac@gmail.com

Radujem se i puno vas pozdravljam!

** О претходно 3 урађене аудио књиге прочитајте  О В Д Е

Пазимо на мисли